fredag den 28. januar 2011

Dagens


Hermed kommer dagens tank. Nicolas og jeg vågnede klokken halv 7, hvilket er en halv time tidligere end vi plejer, så det var bare fabulous. Det gav os tid til at tjekke den nye russiske tankkollektion. Som altid bygger designet på T-34'eren, hvilket er ved at være et kedeligt design. Hvis Rusland ikke vil være bagud på tankmarkedet, må de til at vågne op. Her på bloggen har vi bare en ting at sige: Get over T-34!
Normalvis kører vi hjemme fra kvart i 8, men i dag kørte vi tyve i 8, fordi Nicolas skulle forbi kiosken inden og købe cigaretter. Uden for kiosken var der ingen parkeringspladser, så vi endte med at mase en Citroen Berlingo.
Hvad angår dagens tank, så er det en nazistisk Jagdpanther, som blev brugt under anden verdenskrig. Den er bevæbnet med en 88 mm kanon som kan køres helt op, således tanken også kan fungere som artilleri. Dette er en awesome funktion som giver tanken et mere dødbringende touch på længere afstand, hvilket er noget af det lækre ved denne tank.
Hvad angår farverne så ved vi godt at brun og sandfarvet måske ikke lige passer til vores miljø, men det giver tanken et mere eksotisk look.
Alt i alt:
Tysk panser og eksotisk look= perfect cocktail.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar